Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1572 до 1591 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
21-Май-2020Використання мікротрейсерів у випробуваннях на однорідність змішування компонентів при виробництві комбікормової продукціїКрикунова, В. Ю.; Омельян, О. М.; Семенов, А. О.; Сахно, Т. В.
18-Янв-2022Використання мобільних додатків при вивченні навчальних дисциплінКузьменко, Олександра Костянтинівна; Дюдюк, Анна Ігорівна
1998Використання моделей і методів комбінаторної оптимізації в задачах економії ресурсівЄмець, Олег Олексійович; Ємець, Єлизавета Михайлівна
Мар-2015Використання моделі лаффера для аналізу податкових надходжень до бюджету УкраїниГірська, О. З.; Цегелик, Г. Г.
29-Окт-2012ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПІСОЧНИХ ВИРОБІВРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2012Використання нелегітимних механізмів залучення коштів фізичних осіб у будівництві житлової нерухомості.Тимофеєва, Ольга Анатоліївна
2019Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
Мар-2020Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
24-Мар-2016ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВГоробець, Олександра Михайлівна
Ноя-2019Використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві хлібобулочних виробівГнатюк, Марія Андріївна; Муковоз, Олена Сергіївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Ноя-2015ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБАПоложишникова, Людмила Олександрівна
24-Апр-2020Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях майонезних соусівПоложишникова, Людмила Олександрівна
2017Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузіСуткович, Тетяна Юліанівна; Вагіль, Тетяна
2017Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробівРогова, Алла Леонідівна
Дек-2019Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузіОсадча Н.А.; Суткович, Тетяна Юліанівна
15-Дек-2020Використання нетрадиційної сировини в технології смузіКучірко, О. І.; Положишникова, Людмила Олександрівна
2008Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна
19-Окт-2011ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ЙОДОМ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
8-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВТарнавська, О. О.; Бородай, А. Б.
2015Використання нетрадиційної сировини у виробництві січених напівфабрикатів.Тущенко, Леся; Мацук, Юлія Анатоліївна
Отображение результатов 1572 до 1591 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь