Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1600 до 1619 из 12590
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
7-Апр-2016Використання нетрадиційної сировини у технології борошняних кондитерських виробівРогова, Алла Леонідівна
19-Май-2020Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна
3-Июн-2020Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна
5-Дек-2019ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ ВИДІВ ЗАГУЩУВАЧІВ В ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Ярова, Карина
5-Дек-2019Використання нових видів згущувачів в технології соусівЯрова, К. А.; Левченко, Ю. В.; Хомич, Г. П.
2012Використання нових інформаційних технологій в курсі вивчення дисципліни «Основи лідерства»Нестуля, Світлана Іванівна
20-Ноя-2015Використання новітніх інформаційних-комунікаційних технологiй в освіті.Колєчкіна, Людмила Миколаївна; Литвиненко, Юрій Олексійович; Ольховський, Віктор Олександрович
2013Використання нуту, вирощенного в Полтавській області для перобкиЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
2012Використання облікової інформації для управління прибутком торговельних підприємствВороніна, Вікторія Леонідівна
2012Використання облікової інформації для управління прибутком торговельних підприємств.Вороніна, Вікторія Леонідівна
2020ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВШелудько, Вікторія Миколаївна
2019ВИКОРИСТАННЯ ОЛІЇ ЧОРНОГО КМИНУ У СКЛАДІ ЗАСОБУ ДЛЯ ВОЛОССЯРадзієвська, Ірина Геронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пушнова, Анастасія Олександрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
2017Використання онлайн-сервісу jsFiddle.net для веб-розробокЖукова, В. М.
Мар-2015Використання оптимізаційних моделей для розробки ефективних методів управління малими підприємствамиДобуляк Л. П.; Костенко С. Б.
13-Май-2016Використання пакетів STATGRAPHICS та SPSS в процесі прийняття ефективних управлінських рішеньАнтонець A. В.
23-Июл-2020ВИКОРИСТАННЯ ПАРОСТКІВ ПШЕНИЦІ ТА ЯЧМЕНЮ В ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВБондар, І. О.; Миронов, Д. А.
2008Використання педагогічних напрацювань А.С. Макаренка в державному управлінніВорона, Петро Васильович
7-Сен-2020Використання перикарпію в технології квасуТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
12-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПЕРИКАРПІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ КВАСУСкобельська, Наталія Володимирівна
12-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПЕРИКАРПІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ КВАСУСкобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
Отображение результатов 1600 до 1619 из 12590
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь