|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1609 до 1628 из 12590
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2012 | Використання облікової інформації для управління прибутком торговельних підприємств. | Вороніна, Вікторія Леонідівна |
2020 | ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2019 | ВИКОРИСТАННЯ ОЛІЇ ЧОРНОГО КМИНУ У СКЛАДІ ЗАСОБУ ДЛЯ ВОЛОССЯ | Радзієвська, Ірина Геронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пушнова, Анастасія Олександрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
2017 | Використання онлайн-сервісу jsFiddle.net для веб-розробок | Жукова, В. М. |
Мар-2015 | Використання оптимізаційних моделей для розробки ефективних методів управління малими підприємствами | Добуляк Л. П.; Костенко С. Б. |
13-Май-2016 | Використання пакетів STATGRAPHICS та SPSS в процесі прийняття ефективних управлінських рішень | Антонець A. В. |
23-Июл-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ПАРОСТКІВ ПШЕНИЦІ ТА ЯЧМЕНЮ В ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ | Бондар, І. О.; Миронов, Д. А. |
2008 | Використання педагогічних напрацювань А.С. Макаренка в державному управлінні | Ворона, Петро Васильович |
7-Сен-2020 | Використання перикарпію в технології квасу | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
12-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ПЕРИКАРПІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ КВАСУ | Скобельська, Наталія Володимирівна |
12-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ПЕРИКАРПІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ КВАСУ | Скобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
11-Мар-2024 | Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печива | Наконечна, Юлія; Новохатка, В.; Наконечний, К. Р. |
6-Фев-2024 | Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печива | Наконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна |
2013 | Використання платформи Moodle та Skype в дистанційній освіті | Пащенко, Богдан |
8-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА | Клименко, В. В.; Положишникова, Л. О. |
Мар-2015 | Використання поліномів Бернштейна в методі О.М. Литвина розв’язання плоскої задачі комп’ютерної томографії | Горбачова, А. С.; Литвин, О. М. |
10-Дек-2019 | Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Павлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
30-Ноя-2018 | Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
4-Фев-2024 | Використання порошку з яблучних вичавок в технології заморожених десертів | Алексейцева, Світлана Михайлівна |
2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
Отображение результатов 1609 до 1628 из 12590
|