Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1609 до 1628 из 12590
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2012Використання облікової інформації для управління прибутком торговельних підприємств.Вороніна, Вікторія Леонідівна
2020ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВШелудько, Вікторія Миколаївна
2019ВИКОРИСТАННЯ ОЛІЇ ЧОРНОГО КМИНУ У СКЛАДІ ЗАСОБУ ДЛЯ ВОЛОССЯРадзієвська, Ірина Геронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пушнова, Анастасія Олександрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
2017Використання онлайн-сервісу jsFiddle.net для веб-розробокЖукова, В. М.
Мар-2015Використання оптимізаційних моделей для розробки ефективних методів управління малими підприємствамиДобуляк Л. П.; Костенко С. Б.
13-Май-2016Використання пакетів STATGRAPHICS та SPSS в процесі прийняття ефективних управлінських рішеньАнтонець A. В.
23-Июл-2020ВИКОРИСТАННЯ ПАРОСТКІВ ПШЕНИЦІ ТА ЯЧМЕНЮ В ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВБондар, І. О.; Миронов, Д. А.
2008Використання педагогічних напрацювань А.С. Макаренка в державному управлінніВорона, Петро Васильович
7-Сен-2020Використання перикарпію в технології квасуТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
12-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПЕРИКАРПІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ КВАСУСкобельська, Наталія Володимирівна
12-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПЕРИКАРПІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ КВАСУСкобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
11-Мар-2024Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печиваНаконечна, Юлія; Новохатка, В.; Наконечний, К. Р.
6-Фев-2024Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печиваНаконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна
2013Використання платформи Moodle та Skype в дистанційній освітіПащенко, Богдан
8-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВАКлименко, В. В.; Положишникова, Л. О.
Мар-2015Використання поліномів Бернштейна в методі О.М. Литвина розв’язання плоскої задачі комп’ютерної томографіїГорбачова, А. С.; Литвин, О. М.
10-Дек-2019Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробівПавлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
30-Ноя-2018Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
4-Фев-2024Використання порошку з яблучних вичавок в технології заморожених десертівАлексейцева, Світлана Михайлівна
2014Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексівОлійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А.
Отображение результатов 1609 до 1628 из 12590
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь