|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1621 до 1640 из 12590
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 6-Фев-2024 | Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печива | Наконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна |
2013 | Використання платформи Moodle та Skype в дистанційній освіті | Пащенко, Богдан |
8-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА | Клименко, В. В.; Положишникова, Л. О. |
Мар-2015 | Використання поліномів Бернштейна в методі О.М. Литвина розв’язання плоскої задачі комп’ютерної томографії | Горбачова, А. С.; Литвин, О. М. |
10-Дек-2019 | Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Павлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
30-Ноя-2018 | Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
4-Фев-2024 | Використання порошку з яблучних вичавок в технології заморожених десертів | Алексейцева, Світлана Михайлівна |
2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
14-Апр-2016 | Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
Мар-2010 | Використання посібників для самостійної роботи студентів при вивчені дисциплін спеціальності 6.080204 "Соціальна інформатика" | Валуйська, Ольга Олексіївна |
31-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАФЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ | Пахомова, Інна Володимирівна |
31-Май-2016 | Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей вафельних виробів | Пахомова, Інна Володимирівна |
31-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІ | Пахомова, Інна Володимирівна |
31-Май-2016 | Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробів | Пахомова, Інна Володимирівна |
22-Янв-2024 | Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Янв-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Використання програмних продуктів при викладанні податкових дисциплін | Скибенко, Світлана Тимофіївна; Лугівська, Леся Анатоліївна |
11-Мар-2024 | Використання продуктів переробки плодів хеномелесу у технології страв з грибів | Гонтовий, Сергій Анатолійович |
Ноя-2018 | Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ | Гулак, І. О.; Нестеренко, О. В.; Ткач, Н. І. |
Отображение результатов 1621 до 1640 из 12590
|