Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1621 до 1640 из 12590
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
6-Фев-2024Використання підсолоджувачів у технології виготовлення пісочного печиваНаконечна, Юлія Григорівна; Наконечний, Костянтин Романович; Новохатка, Віта Сергіївна
2013Використання платформи Moodle та Skype в дистанційній освітіПащенко, Богдан
8-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДОВОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВАКлименко, В. В.; Положишникова, Л. О.
Мар-2015Використання поліномів Бернштейна в методі О.М. Литвина розв’язання плоскої задачі комп’ютерної томографіїГорбачова, А. С.; Литвин, О. М.
10-Дек-2019Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробівПавлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
30-Ноя-2018Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
4-Фев-2024Використання порошку з яблучних вичавок в технології заморожених десертівАлексейцева, Світлана Михайлівна
2014Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексівОлійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А.
14-Апр-2016Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробівОлійник, Наталія Вікторівна
Мар-2010Використання посібників для самостійної роботи студентів при вивчені дисциплін спеціальності 6.080204 "Соціальна інформатика"Валуйська, Ольга Олексіївна
31-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАФЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей вафельних виробівПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробівПахомова, Інна Володимирівна
22-Янв-2024Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Янв-2015ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Використання програмних продуктів при викладанні податкових дисциплінСкибенко, Світлана Тимофіївна; Лугівська, Леся Анатоліївна
11-Мар-2024Використання продуктів переробки плодів хеномелесу у технології страв з грибівГонтовий, Сергій Анатолійович
Ноя-2018Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печиваЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія
22-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВГулак, І. О.; Нестеренко, О. В.; Ткач, Н. І.
Отображение результатов 1621 до 1640 из 12590
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь