Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1622 до 1641 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2010Використання посібників для самостійної роботи студентів при вивчені дисциплін спеціальності 6.080204 "Соціальна інформатика"Валуйська, Ольга Олексіївна
31-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАФЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей вафельних виробівПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробівПахомова, Інна Володимирівна
22-Янв-2024Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Янв-2015ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Використання програмних продуктів при викладанні податкових дисциплінСкибенко, Світлана Тимофіївна; Лугівська, Леся Анатоліївна
11-Мар-2024Використання продуктів переробки плодів хеномелесу у технології страв з грибівГонтовий, Сергій Анатолійович
Ноя-2018Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печиваЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія
22-Дек-2020ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВГулак, І. О.; Нестеренко, О. В.; Ткач, Н. І.
20-Ноя-2019Використання пшеничних висівок у технології мясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Гузевська, Ірина Іванівна
Ноя-2017ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
30-Ноя-2018ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАРМЕЛАДІВЛевченко, Юлія; Чоні, Інна
16-Сен-2015ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
1980Використання революційних і трудових традицій комсомолу Полтавщини для виховання учнів в дусі соціалістичного інтернаціоналізмуНестуля, Олексій Олексійович
30-Ноя-2023Використання різних видів смородини у технології десерту пана-котаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Пашинський, А.
6-Апр-2017Використання рослинної нетрадиційної сировини для ароматизації харчових продуктівДубова, Г. Є.; Мельник, О. І.
25-Окт-2020Використання рослинної сировини в технології печиваГоробець, Олександра Михайлівна
12-Окт-2020ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВАМирончук, І. С.; Горобець, О. М.
Отображение результатов 1622 до 1641 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь