|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1628 до 1647 из 12607
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 10-Дек-2019 | Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Павлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
30-Ноя-2018 | Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробах | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
4-Фев-2024 | Використання порошку з яблучних вичавок в технології заморожених десертів | Алексейцева, Світлана Михайлівна |
2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
14-Апр-2016 | Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробів | Олійник, Наталія Вікторівна |
Мар-2010 | Використання посібників для самостійної роботи студентів при вивчені дисциплін спеціальності 6.080204 "Соціальна інформатика" | Валуйська, Ольга Олексіївна |
31-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАФЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ | Пахомова, Інна Володимирівна |
31-Май-2016 | Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей вафельних виробів | Пахомова, Інна Володимирівна |
31-Май-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІ | Пахомова, Інна Володимирівна |
31-Май-2016 | Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробів | Пахомова, Інна Володимирівна |
22-Янв-2024 | Використання природних добавок з плодів хеномелесу в технології хлібобулочних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
Янв-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Використання програмних продуктів при викладанні податкових дисциплін | Скибенко, Світлана Тимофіївна; Лугівська, Леся Анатоліївна |
11-Мар-2024 | Використання продуктів переробки плодів хеномелесу у технології страв з грибів | Гонтовий, Сергій Анатолійович |
Ноя-2018 | Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія |
22-Дек-2020 | ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ | Гулак, І. О.; Нестеренко, О. В.; Ткач, Н. І. |
20-Ноя-2019 | Використання пшеничних висівок у технології мясних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Гузевська, Ірина Іванівна |
Ноя-2017 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
30-Ноя-2018 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАРМЕЛАДІВ | Левченко, Юлія; Чоні, Інна |
16-Сен-2015 | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Отображение результатов 1628 до 1647 из 12607
|