|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1719 до 1738 из 12505
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 23-Янв-2020 | Вимірювання рівнів адаптації молодих викладачів до науково-педагогічної діяльності як важливого етапу професійного становлення фахівця | Шара, Світлана Олексіївна |
24-Ноя-2015 | Вимоги до геотекстильних нетканих матеріалів | Кириченко, Олена Василівна; Пелик, Леся Василівна |
Апр-2023 | Вимоги до здобувача вищої освіти в ПУЕТ для навчання за програмами Еразмус+ | Карпенко, Наталія Володимирівна; Іванніков, Роман Вячеславович |
2022 | Вимоги до здобувача вищої освіти в ПУЕТ для навчання за програмами Еразмус+ | Іванніков, Р. В.; Карпенко, Н. В. |
2013 | Вимоги до інформаційної системи страхової компанії | Іщенко, Євгеній Володимирович |
2022 | Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна |
Июн-2010 | Вимоги до створення сайту підприємства | Пирков, Віктор Сергійович; Валуйська, Ольга Олексіївна |
Янв-2014 | Вимоги іноземних роботодавців до випускників вузів | Деньга, Світлана Миколаївна; Деньга, Валерія Андріївна |
Апр-2020 | Вимоги ринку праці до агентів з митного оформлення | Бірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна |
13-Июн-2016 | Виниловый олигомер как альтернатива ингибиторной защиты скважинного оборудования от корозии | Дивоняк, Юлия Игоревна |
2015 | Вирішення проблем організації проведення практикуму з матеріалознавства та основ технологій виробництва товарів | Калашник, О. В.; Поліщук, Л. В.; Кириченко, О. В. |
31-Авг-2020 | Виробництво м'ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Котляр, Г. О.; Суткович, Тетяна Юліанівна |
23-Июн-2021 | Виробництво м’яса свинини в Україні та перспективи розвитку галузі | Кусковська, Дарія Миколаївна |
22-Дек-2020 | ВИРОБНИЦТВО М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН | Котляр, Г. О.; Суткович, Т. Ю. |
13-Фев-2023 | Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбас | Швець, Поліна Русланівна |
Фев-2015 | ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ЗАСІБ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ | Нартова, Ірина Володимирівна |
2018 | Виробнича практика (3 курс) для студентів спеціальності 162 | Горячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємництво» ступеня молодшого бакалавра | Горячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
Фев-2015 | Виробнича практика як засіб закріплення отриманих знань | Трайно, Вікторія Миколаївна |
25-Окт-2016 | ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ЯК ОДНА З НАЙВАЖЛИВІШИХ ФОРМ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ | Бондаренко, Вікторія Михайлівна |
Отображение результатов 1719 до 1738 из 12505
|