Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1719 до 1738 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
23-Янв-2020Вимірювання рівнів адаптації молодих викладачів до науково-педагогічної діяльності як важливого етапу професійного становлення фахівцяШара, Світлана Олексіївна
24-Ноя-2015Вимоги до геотекстильних нетканих матеріалівКириченко, Олена Василівна; Пелик, Леся Василівна
Апр-2023Вимоги до здобувача вищої освіти в ПУЕТ для навчання за програмами Еразмус+Карпенко, Наталія Володимирівна; Іванніков, Роман Вячеславович
2022Вимоги до здобувача вищої освіти в ПУЕТ для навчання за програмами Еразмус+Іванніков, Р. В.; Карпенко, Н. В.
2013Вимоги до інформаційної системи страхової компаніїІщенко, Євгеній Володимирович
2022Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна
Июн-2010Вимоги до створення сайту підприємстваПирков, Віктор Сергійович; Валуйська, Ольга Олексіївна
Янв-2014Вимоги іноземних роботодавців до випускників вузівДеньга, Світлана Миколаївна; Деньга, Валерія Андріївна
Апр-2020Вимоги ринку праці до агентів з митного оформленняБірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна
13-Июн-2016Виниловый олигомер как альтернатива ингибиторной защиты скважинного оборудования от корозииДивоняк, Юлия Игоревна
2015Вирішення проблем організації проведення практикуму з матеріалознавства та основ технологій виробництва товарівКалашник, О. В.; Поліщук, Л. В.; Кириченко, О. В.
31-Авг-2020Виробництво м'ясних напівфабрикатів з підвищеним вмістом біологічно активних речовинКотляр, Г. О.; Суткович, Тетяна Юліанівна
23-Июн-2021Виробництво м’яса свинини в Україні та перспективи розвитку галузіКусковська, Дарія Миколаївна
22-Дек-2020ВИРОБНИЦТВО М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИНКотляр, Г. О.; Суткович, Т. Ю.
13-Фев-2023Виробництво, асортимент та контроль якості копчених ковбасШвець, Поліна Русланівна
Фев-2015ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ЗАСІБ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВНартова, Ірина Володимирівна
2018Виробнича практика (3 курс) для студентів спеціальності 162Горячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2021Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємництво» ступеня молодшого бакалавраГорячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
Фев-2015Виробнича практика як засіб закріплення отриманих знаньТрайно, Вікторія Миколаївна
25-Окт-2016ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ЯК ОДНА З НАЙВАЖЛИВІШИХ ФОРМ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВБондаренко, Вікторія Михайлівна
Отображение результатов 1719 до 1738 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь