Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 2685 до 2704 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2014ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ГІСТАМІНУ В МОРОЖЕНИХ НЕРИБНИХ ВОДНИХ ПРОДУКТАХЮдічева, О. П.; Котова, З. Я.
2015Дослідження вмісту заліза в біофортифіваних гарбузових овочахЮдічева, О. П.
Апр-2005Дослідження вмісту радіонуклідів та токсичних елементів у кістковій сировиніБудник, Ніна Василівна
22-Май-2016ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ФТОРИДІВ В ГРУНТАХ ТА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУРАХ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Нікозять, Юлія Борисівна; Іващенко, Олена Дмитрівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2016Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Анедрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
13-Фев-2024Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких стравХомич, Г. П.; Подойнік, Ю. В.; Бєляк, В. В.
11-Апр-2011Дослідження впливу грибних напівфабрикатів на структурно-механічні властивості паштетівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
Апр-2019Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хлібаБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2016Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печиваРогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
14-Май-2020Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас.Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
13-Мар-2024Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селериТюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна
6-Апр-2017Дослідження впливу оброб-ки харчових продуктів в електромагнітних апаратах на їх якістьОберемок, Василь Миколайович; Молчанова, Наталія Юріївна
Мар-2016Дослідження впливу параметрів фрактальних об'єктів, побудованих з використанням рекурсивних алгоритмів на їх розмірністьЖурба, А. О.; Журба, Д. І.
31-Авг-2020Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складомЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
24-Апр-2020Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2011ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СПОСОБУ ПРОТИРАННЯ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ПЮРЕ З ЧОРНИЦІХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Лозовська, Тетяна Сергіївна
21-Ноя-2019Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринуванняХомич, Г. П.; Ткач, Н. І.; Левченко, Ю. В.; Педченко, М. Г.
Отображение результатов 2685 до 2704 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь