|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 2685 до 2704 из 12505
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Мар-2014 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ГІСТАМІНУ В МОРОЖЕНИХ НЕРИБНИХ ВОДНИХ ПРОДУКТАХ | Юдічева, О. П.; Котова, З. Я. |
2015 | Дослідження вмісту заліза в біофортифіваних гарбузових овочах | Юдічева, О. П. |
Апр-2005 | Дослідження вмісту радіонуклідів та токсичних елементів у кістковій сировині | Будник, Ніна Василівна |
22-Май-2016 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ФТОРИДІВ В ГРУНТАХ ТА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУРАХ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Нікозять, Юлія Борисівна; Іващенко, Олена Дмитрівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2016 | Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Анедрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна |
13-Фев-2024 | Дослідження впливу вторинної рослинної сировини на формування структури солодких страв | Хомич, Г. П.; Подойнік, Ю. В.; Бєляк, В. В. |
11-Апр-2011 | Дослідження впливу грибних напівфабрикатів на структурно-механічні властивості паштетів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
Апр-2019 | Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2016 | Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива | Рогова, Алла Леонідівна; Медведь, Лоліта Миколаївна |
14-Май-2020 | Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас. | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
13-Мар-2024 | Дослідження впливу НВЧ-оброблення на показники якості кореня селери | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
6-Апр-2017 | Дослідження впливу оброб-ки харчових продуктів в електромагнітних апаратах на їх якість | Оберемок, Василь Миколайович; Молчанова, Наталія Юріївна |
Мар-2016 | Дослідження впливу параметрів фрактальних об'єктів, побудованих з використанням рекурсивних алгоритмів на їх розмірність | Журба, А. О.; Журба, Д. І. |
31-Авг-2020 | Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складом | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
24-Апр-2020 | Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
2011 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СПОСОБУ ПРОТИРАННЯ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ПЮРЕ З ЧОРНИЦІ | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Лозовська, Тетяна Сергіївна |
21-Ноя-2019 | Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринування | Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.; Левченко, Ю. В.; Педченко, М. Г. |
Отображение результатов 2685 до 2704 из 12505
|