|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 2824 до 2843 из 12596
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 13-Апр-2018 | Дослідження сучасної методики спеціально організованої рухової активності з урахуванням інтересу студентів та впровадження її в навчальний процес. | Новицька, Наталія Анатоліївна; Симоненко, Наталія Олександрівна |
14-Июн-2010 | Дослідження та програмне забезпечення деяких задач прийняття рішень у банківській справі | Бардус, О. О.; Романова, Н. Г. |
Июн-2010 | Дослідження та програмне забезпечення деяких задач прийняття рішень у банківській справі | Бардус, Оксана Олександрівна; Романова, Наталія Гавриілівна |
Апр-2018 | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОВИХ ТА МЕХАНІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК СУЧАСНИХ РЕЗИСТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ | Володько, Ольга Василівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
2009 | Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками. | Кайнаш, Алла Петрівна; Віннікова, Людмила Григорівна |
2011 | Дослідження технології комбінованих м'ясних консервів з каротинвмісними рослинними добавками | Коваленко, Аліна Михайлівна; Плахотін, Валентин Якович |
13-Мар-2024 | Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід | Тюрікова, Інна Станіславівна; Міщенко, Володимир |
2022 | Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід | Міщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
2012 | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЯГІД БУЗИНИ ЧОРНОЇ | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Ткач, Надія Іванівна |
20-Ноя-2014 | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
7-Сен-2020 | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини | Тюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
26-Апр-2018 | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини | Тюрікова, Іна Станіславовна; Олійник, Наталія Вікторівна; Скобельська, Наталія Володимирівна |
2021 | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ ДЛЯ НАПОЮ ІЗ БУРЯКА СТОЛОВОГО | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
26-Апр-2021 | Дослідження УФ-методу інактивації бактерій при знезараженні сухого молока | Семенов, Анатолій Олексійович |
21-Май-2020 | Дослідження УФ-опромінювачів знезараження повітря закритого типу | Семенов, Анатолій Олексійович; Сахно, Тамара Вікторівна |
2015 | ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ ПРОЛОНГАЦІЇ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНИХ І М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна |
4-Фев-2022 | Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервів | Ніживенко, Ірина Олександрівна |
2011 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
7-Фев-2013 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
2011 | ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ЯГОДАХ ЧОРНИЦІ ТА ПРОДУКТАХ ЇЇ ПЕРЕРОБКИ | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович |
Отображение результатов 2824 до 2843 из 12596
|