Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 2824 до 2843 из 12596
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
13-Апр-2018Дослідження сучасної методики спеціально організованої рухової активності з урахуванням інтересу студентів та впровадження її в навчальний процес.Новицька, Наталія Анатоліївна; Симоненко, Наталія Олександрівна
14-Июн-2010Дослідження та програмне забезпечення деяких задач прийняття рішень у банківській справіБардус, О. О.; Романова, Н. Г.
Июн-2010Дослідження та програмне забезпечення деяких задач прийняття рішень у банківській справіБардус, Оксана Олександрівна; Романова, Наталія Гавриілівна
Апр-2018ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОВИХ ТА МЕХАНІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК СУЧАСНИХ РЕЗИСТИВНИХ МАТЕРІАЛІВВолодько, Ольга Василівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна
2009Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками.Кайнаш, Алла Петрівна; Віннікова, Людмила Григорівна
2011Дослідження технології комбінованих м'ясних консервів з каротинвмісними рослинними добавкамиКоваленко, Аліна Михайлівна; Плахотін, Валентин Якович
13-Мар-2024Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягідТюрікова, Інна Станіславівна; Міщенко, Володимир
2022Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягідМіщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна
2012ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЯГІД БУЗИНИ ЧОРНОЇХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Ткач, Надія Іванівна
20-Ноя-2014ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
7-Сен-2020Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
26-Апр-2018Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Іна Станіславовна; Олійник, Наталія Вікторівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
2021ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ ДЛЯ НАПОЮ ІЗ БУРЯКА СТОЛОВОГОТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
26-Апр-2021Дослідження УФ-методу інактивації бактерій при знезараженні сухого молокаСеменов, Анатолій Олексійович
21-Май-2020Дослідження УФ-опромінювачів знезараження повітря закритого типуСеменов, Анатолій Олексійович; Сахно, Тамара Вікторівна
2015ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ ПРОЛОНГАЦІЇ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНИХ І М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна
4-Фев-2022Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервівНіживенко, Ірина Олександрівна
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
7-Фев-2013Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2011ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ЯГОДАХ ЧОРНИЦІ ТА ПРОДУКТАХ ЇЇ ПЕРЕРОБКИХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович
Отображение результатов 2824 до 2843 из 12596
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь