Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 4487 до 4506 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
27-Мар-2023Комплексна оцінка фінансового стану суб’єктів господарювання та напрями її поліпшення (за матеріалами ПрАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар»)Дерпач, Інна Федорівна; Педченко, Наталія Сергіївна
Апр-2020Комплексна оцінка якості безглютенового печиваФлока, Людмила Валеріївна; Періста, Любов
2011Комплексна оцінка якості зерна ячменю, вирощеного в одеській областіТурлак, Г.І.; Назаренко, В.О.
2015Комплексна оцінка якості кавових напоїв розчиннихБаля, Лілія Вікторівна
Ноя-2018Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основіЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
13-Фев-2024Комплексна переробка плодів хеномелесуХомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.; Гонотовий, С. О.; Гонтова, М. А.
7-Май-2016КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Васюта, Василь Миколайович
2012Комплексная оценка качества зерновой фасолиБаля, Лилия Викторовна
2012Комплексная оценка качества зерновой фасоли.Баля, Лилия Викторовна
23-Мар-2017Комплексная оценка качества сдобного печенья с добавлением шрота кедрового ореха.Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна; Роговая, Алла Леонидовна; Роговой, Иван Станиславович; Новик, Анна Викторовна
2009Комплексная система риск-менеджмента как условие повышения конкуреноспособности потребительской кооперации Украины.Маркина, Ирина Анатольевна; Поставная, Лариса Петровна
26-Июн-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Ноя-2019КОМПЛЕКСНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
2016Комплексне дослідження показників якості молочка косметичногоКалашник, О. В.; Стебліна, К. П.; Іващенко, О. Д.
2016Комплексне оцінювання якості бальзамів косметичних для волоссяКалашник, О. В.; Стебліна, К. П.; Бородай, А. В.
3-Фев-2021Комплексний аналіз фінансового стану виробничого підприємстваЛевочко, Тетяна Миколаївна
7-Июл-2020КОМПЛЕКСНИЙ АНАЛІЗ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВАЛевочко, Тетяна Миколаївна
2006Комплексний підхід до документаційного забезпечення системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої коопераціїРибалко, Леся
2008Комплексний підхід до оцінки процесів організацій і підприємств торгівлі споживчої коопераціїРибалко-Рак Леся Андріївна
29-Июн-2021КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД У СТАТИСТИЧНОМУ АНАЛІЗІ ЧИСЕЛЬНОСТІ НАСЕЛЕННЯКононенко, Жанна Андріївна; Кузьменко, Олександра Костянтинівна
Отображение результатов 4487 до 4506 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь