Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 4524 до 4543 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
10-Мар-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Мар-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Ноя-2016Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з вичавок хеномелесуХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Июн-2017КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА З ЕКСТРАКТОМ З СУХИХ ВИЧАВОК З ХЕНОМЕЛЕСУХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Фев-2019Композиція інгредієнтів для приготування самбуку яблучного з хеномелесомЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Нужна, Ірина
25-Фев-2017Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусуЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Коноваленко, Олена
10-Фев-2017КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКОГО СОУСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
26-Фев-2018Композиція інгредієнтів печива "Мадлен"Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, Анжела Анатоліївна
26-Фев-2018Композиція інгредієнтів печива МадленШелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, А. А.
25-Окт-2020Композиція інгридієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
25-Апр-2019Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера з кавовим шламомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Фев-2019Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера зі шпинатомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Окт-2020Композиція інгридієнтів для приготування пана-коти з хеномелесомХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
26-Июн-2017Композиція інгридієнтів для приготування пісочного тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
25-Окт-2018Композиція інгридієнтів для приготування самбуку яблучного з чорною смородиноюБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2019Компоненти академічної доброчесності студентів та умови її формуванняТодорова, Ірина Степанівна
23-Июл-2020КОМПОНЕНТИ АНТИБУЛІНГОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧАМельнічук, Н. В.; Тодорова, І. С.
2020Компоненти антибулінгової компетентності викладачаМельнічук, Неля Володимирівна
Окт-2016Компоненти діалогічного педагогічного спілкуванняТодорова, Ірина Степанівна
22-Янв-2020Компоненти моделі підготовки викладачів до проектування технологій навчанняШара, Світлана Олексіївна; Давидова, Ніна Іванівна
Отображение результатов 4524 до 4543 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь