|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 4524 до 4543 из 12505
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 10-Мар-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
10-Мар-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Ноя-2016 | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з вичавок хеномелесу | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Июн-2017 | КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА З ЕКСТРАКТОМ З СУХИХ ВИЧАВОК З ХЕНОМЕЛЕСУ | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Фев-2019 | Композиція інгредієнтів для приготування самбуку яблучного з хеномелесом | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Нужна, Ірина |
25-Фев-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Коноваленко, Олена |
10-Фев-2017 | КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКОГО СОУСУ | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
26-Фев-2018 | Композиція інгредієнтів печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, Анжела Анатоліївна |
26-Фев-2018 | Композиція інгредієнтів печива Мадлен | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, А. А. |
25-Окт-2020 | Композиція інгридієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
25-Апр-2019 | Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера з кавовим шламом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Фев-2019 | Композиція інгридієнтів для приготування булочки для гамбургера зі шпинатом | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Окт-2020 | Композиція інгридієнтів для приготування пана-коти з хеномелесом | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
26-Июн-2017 | Композиція інгридієнтів для приготування пісочного тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
25-Окт-2018 | Композиція інгридієнтів для приготування самбуку яблучного з чорною смородиною | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2019 | Компоненти академічної доброчесності студентів та умови її формування | Тодорова, Ірина Степанівна |
23-Июл-2020 | КОМПОНЕНТИ АНТИБУЛІНГОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧА | Мельнічук, Н. В.; Тодорова, І. С. |
2020 | Компоненти антибулінгової компетентності викладача | Мельнічук, Неля Володимирівна |
Окт-2016 | Компоненти діалогічного педагогічного спілкування | Тодорова, Ірина Степанівна |
22-Янв-2020 | Компоненти моделі підготовки викладачів до проектування технологій навчання | Шара, Світлана Олексіївна; Давидова, Ніна Іванівна |
Отображение результатов 4524 до 4543 из 12505
|