|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 6152 до 6171 из 12590
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2011 | Обґрунтування елементів потенціалу підприємств споживчої кооперації через врахування рівнів їх формування | Педченко, Наталія Сергіївна |
28-Ноя-2014 | Обґрунтування механізмів забезпечення розвитку торговельних підприємств | Безпарточний, Максим Григорович |
27-Май-2020 | Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
2007 | Обґрунтування моделі поведінки витрат | Соболь, Ганна Олегівна |
18-Май-2018 | ОБҐРУНТУВАННЯ НАПРЯМІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА | Хобта |
2020 | Обґрунтування необхідності використання тактичного інструментарію контролінгу у процесі реалізації фінансової стратегії підприємства | Яріш, О. В.; Таран, Ю. М.; Мареха, Є. Р. |
16-Окт-2020 | ОБҐРУНТУВАННЯ НЕОБХІДНОСТІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ БАНКІВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ | Пиріг, Д. В.; Карцева, В. В. |
29-Май-2020 | Обґрунтування оптимального виду упаковки редису методом багатокритеріальної оптимізації | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
20-Мар-2014 | Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2014 | Обґрунтування порядку визначення таксономічного показника стійкого розвитку підприємств і організацій споживчої кооперації. | Карцева, Вікторія Володимирівна |
11-Июн-2020 | ОБҐРУНТУВАННЯ ПОРЯДКУ ВПРОВАДЖЕННЯ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛІНГУ В ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ | Сидоренко-Мельник, Ганна Миколаївна; Карцева, Вікторія Володимирівна |
2018 | Обґрунтування прогнозних величин доходності при визначенні вартості ділянок ріллі у зв’язку з їх викупом для суспільних потреб чи примусовим відчуженням | Дивнич, А. В.; Нестеренко, О. А. |
25-Ноя-2015 | Обґрунтування стратегій розвитку торговельних підприємств | Безпарточний, Максим Григорович |
19-Май-2016 | ОБҐРУНТУВАННЯ СТРАТЕГІЧНИХ РІШЕНЬ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ МЕТОДАМИ КОГНІТИВНОГО МОДЕЛЮВАННЯ | Рогоза, М. Є.; Кузьменко, О. К.; Іванов, С. В. |
2021 | Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності | Шелудько, В. М. |
2015 | Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова Наталія Юріївна |
13-Май-2016 | ОБҐРУНТУВАННЯ УМОВ ЕМУЛЬГУВАННЯ РІДКИХ ХАРЧОВИХ СИСТЕМ У ВИХРОВОМУ ШАРІ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова, Наталія Юріївна |
14-Май-2014 | Обеззараживание воздуха в помещениях | Семенов Анатолий Алексеевич |
14-Май-2014 | Обеззараживание питьевой воды ультрафиолетовым излучением | Семенов, Анатолий Алексеевич; Кожушко, Григорий Мефодиевич; Басова, Юлия Александровна |
2014 | ОБЕСПЕЧЕНИЕ КАЧЕСТВА ОБСЛУЖИВАНИЯ В УСЛОВИЯХ СОГЛАСОВАННОГО РЕШЕНИЯ ЗАДАЧ УПРАВЛЕНИЯ ТРАФИКОМ В ТЕЛЕКОММУНИКАЦИОННОЙ СЕТИ | Гаркуша, Сергій Володимирович |
Отображение результатов 6152 до 6171 из 12590
|