|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 7498 до 7517 из 12590
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2011 | Підвищення мотивації навчальної діяльності студентів | Бенях, Валентина Володимирівна; Гвоздик, Наталія Михайлівна |
14-Июл-2020 | ПІДВИЩЕННЯ ПЕНСІЙНОГО ВІКУ: РЕАЛЬНА ПОТРЕБА ЧИ ВЛАДНА ЗАБАГАНКА? | Корольова, Оксана; Тимошенко, Оксана |
18-Июн-2021 | Підвищення поживної цінності виробів з бісквітного тіста за рахунок використання макової макухи | Череватенко, Вадим Олегович |
2022 | Підвищення рівня якості освіти здобувачів вищої освіти освітньої програми «Біотехнологія» | Чугуй, К. В.; Флока, Л. В. |
24-Июл-2020 | ПІДВИЩЕННЯ РОЛІ АДАПТАЦІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЄЮ | Павленко, С. О.; Білінська, О. П. |
2011 | Підвищення фільтраційних властивостей продуктивних теригенних колекторів у зонах високих температур | Дивоняк, Юлія Ігорівна |
Сен-2011 | Підвищення фільтраційних характеристик продуктивних карбонатних пластів у зонах високих температур | Дивоняк, Юлія Ігорівна |
Апр-2018 | Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
19-Апр-2023 | Підвищення харчової цінності кексів та збагачення β-каротином за рахунок гарбузового пюре | Капліна, Тетяна Вікторівна |
2007 | Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Скриль, А.Б. |
26-Авг-2020 | Підвищення харчової цінності пісочних виробів за рахунок використання керобу | Ніколаєва, Дарія Сергіївна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертів | Пастухова О.І.; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортимету десертів | Антонюк, М. М.; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
14-Ноя-2013 | Підвищення якості вторинного покриття шляхом оптимізації покривної композиції | Омельченко, Н. В.; Браїлко, Анна Сергіївна; Данилкович, А. Г. |
14-Ноя-2013 | Підвищення якості вторинного покриття шляхом оптимізації покривної композиції | Омельченко, Н. В.; Браїлко, Анна Сергіївна; Данилкович, А. Г. |
15-Май-2010 | Підвищення якості вторинного покриття шляхом оптимізації покривної композиції | Омельченко, Наталія Володимирівна; Данилкович, Анатолій Григорович; Браїлко, Анна Сергіївна |
25-Мар-2015 | Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор Геннадійович |
Окт-2012 | Підвищення якості довідково–бібліографічного обслуговування користувачів бібліотекою ВНЗ Укоопспілки Полтавського університету економіки і торгівлі за допомогою «Об’єднаної довідкової служби бібліотек України» | Науменко, Ірина Олександрівна |
Апр-2016016 | ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПОКУПЦІВ | Іржавська, Людмила Василівна |
2014 | Підвищення якості освітніх послуг через удосконалення законодавства про майнове забезпечення господарювання навчальних закладів | Деревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan |
Отображение результатов 7498 до 7517 из 12590
|