|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 9411 до 9430 из 12505
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 30-Июн-2021 | Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використанням | Мацкнко, Аліна |
Ноя-2020 | Розробка технології альбумінової пасти | Коломієць, Євгеній Костянтинович; Бородай, Анжела Борисівна |
22-Фев-2021 | Розробка технології безглютенових соусів | Булах, Таїса Сергіївна |
17-Июн-2021 | Розробка технології безглютенового печива | Мирончук, Ігор |
2019 | Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна |
20-Сен-2011 | Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет | Рогова, Алла Леонідівна |
27-Авг-2020 | Розробка технології борошняних кондитерських виробів з використанням борошна голозерного вівса | Бенях, валентина Володимирівна |
20-Дек-2020 | Розробка технології десертів з використанням насіння гарбуза | Косенко, Аліна Анатоліївна |
Дек-2019 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Янчук, Анастасія Дмитрівна |
Фев-2021 | Розробка технології десертної продукції функціонального призначення | Іванько, Антон Олександрович |
Дек-2019 | Розробка технології дріжджового тіста з відкладеної випічки з використанням порошку хеномелесу | Микитенко, Маргарита Петрівна; Хомич, Галина Панасівна |
5-Дек-2019 | Розробка технології емульсійних соусів з покращеними споживчими властивостями | Чоні, Інна Володимирівна; Ворона, Н. В. |
3-Июн-2021 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЖЕЛЕЙНИХ СОЛОДКИХ СТРАВ НА ОСНОВІ «РОСЛИННОГО МОЛОКА» | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
5-Дек-2019 | Розробка технології збивних десертів на основі напівфабрикату із кизилу | Чоні, Інна Володимирівна; Ніколенко, К. А. |
18-Май-2021 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНА | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
20-Май-2020 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНОГО СУФЛЕ ПОКРАЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ | Гередчук, Аліна Михайлівна |
20-Дек-2020 | Розробка технології м'ясо-рослинних паштетів із м’яса перепелів | Польщиков, Дмитро Ігорович |
16-Июн-2021 | Розробка технології майонезних соусів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини | Шиян, Катерина Олександрівна |
20-Дек-2020 | Розробка технології напівфабрикатів із перепелів | Вєтров, Олександр Романович |
22-Дек-2020 | Розробка технології напівфабрикату заварного крему високого ступеня готовності | Шевчик, Ірина Вікторівна |
Отображение результатов 9411 до 9430 из 12505
|