Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 9411 до 9430 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
30-Июн-2021Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використаннямМацкнко, Аліна
Ноя-2020Розробка технології альбумінової пастиКоломієць, Євгеній Костянтинович; Бородай, Анжела Борисівна
22-Фев-2021Розробка технології безглютенових соусівБулах, Таїса Сергіївна
17-Июн-2021Розробка технології безглютенового печиваМирончук, Ігор
2019Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинамиШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
20-Сен-2011Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетРогова, Алла Леонідівна
27-Авг-2020Розробка технології борошняних кондитерських виробів з використанням борошна голозерного вівсаБенях, валентина Володимирівна
20-Дек-2020Розробка технології десертів з використанням насіння гарбузаКосенко, Аліна Анатоліївна
Дек-2019РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИЯнчук, Анастасія Дмитрівна
Фев-2021Розробка технології десертної продукції функціонального призначенняІванько, Антон Олександрович
Дек-2019Розробка технології дріжджового тіста з відкладеної випічки з використанням порошку хеномелесуМикитенко, Маргарита Петрівна; Хомич, Галина Панасівна
5-Дек-2019Розробка технології емульсійних соусів з покращеними споживчими властивостямиЧоні, Інна Володимирівна; Ворона, Н. В.
3-Июн-2021РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЖЕЛЕЙНИХ СОЛОДКИХ СТРАВ НА ОСНОВІ «РОСЛИННОГО МОЛОКА»Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
5-Дек-2019Розробка технології збивних десертів на основі напівфабрикату із кизилуЧоні, Інна Володимирівна; Ніколенко, К. А.
18-Май-2021РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНАКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
20-Май-2020РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНОГО СУФЛЕ ПОКРАЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІГередчук, Аліна Михайлівна
20-Дек-2020Розробка технології м'ясо-рослинних паштетів із м’яса перепелівПольщиков, Дмитро Ігорович
16-Июн-2021Розробка технології майонезних соусів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировиниШиян, Катерина Олександрівна
20-Дек-2020Розробка технології напівфабрикатів із перепелівВєтров, Олександр Романович
22-Дек-2020Розробка технології напівфабрикату заварного крему високого ступеня готовностіШевчик, Ірина Вікторівна
Отображение результатов 9411 до 9430 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь