Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 9432 до 9451 из 12505
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
25-Июн-2020Розробка технології січених напівфабрикатів з використанням йодовмісних добавокКісіль, Олександр Миколайович
2-Июн-2021Розробка технології смузі з біологічно цінною добавкоюЯцура, Микола Миколайович
18-Окт-2020Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіхаМазур, Оксана Петрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
2016РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУЛевченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна
27-Окт-2017РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУЛевченко, Юлія
27-Окт-2017РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУЛевченко, Юлія
Июн-2021Розробка технології солодких страв з використанням льонуКамуз, Ілона Віталіївна
Авг-2020Розробка технології солодких страв з використанням рослинної сировиниБобилкова, Олена Валеріївна
Фев-2021Розробка технології солодких страв з використанням суперфудівВеремчук, Вячеслав Русланович
18-Апр-2019РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ І ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Дек-2019Розробка технології соусів-дресингів оздоровчого призначенняСтороженко, Олександр Олександрович; Наконечна, Юлія Григорівна
22-Дек-2020Розробка технології соусів з використанням волоського горіхаЛіпінський, Микита Вадимович
Дек-2019РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГОЛОВОНОГИХ МОЛЮСКІВБедошвілі, Аліса Андріївна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Фев-2021Розробка технології соусів функціонального призначенняЦиганенко, Владислава Олександрівна
Ноя-2017РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ БАНАНІВ ТА СОКУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
2017Розробка тренажера дистанційного навчального курсу "Математична логіка та теорія алгоритмів" з теми "Машини Тюрінга"Кондрашев, Д. М.
Мар-2013Розробка тренажера дистанційного навчального курсу «Випадкові процеси» та програмного забезпечення для ньогоСкворцов, Денис Валерійович
Мар-2013Розробка тренажера дистанційного навчального курсу з теми «Методи знаходження базисного розв’язку транспортної задачі»Проданець, Сергій Васильович
2013Розробка тренажера дистанційного навчального курсу з теми «Методи знаходження базисного розв’язку транспортної задачі»Проданець, Сергій Васильович; Ємець, Олег Олексійович
Мар-2013Розробка тренажера дистанційного навчального курсу з теми «Складання математичної моделі»Мандя, Олег Олександрович
Отображение результатов 9432 до 9451 из 12505
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь