|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 9459 до 9478 из 12605
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Июн-2010 | Розробка та програмування системи підтримки прийняття рішень (СППР) для Глобинського цукрового заводу | Сотула, Аліна Володимирівна; Романова, Наталія Гавриілівна |
14-Ноя-2019 | Розробка та реалізація конкуренто-орієнтованої фінансової стратегії підприємства | Захаров, Ігор |
2014 | Розробка та реалізація стратегії розвитку підприємства в умовах трансформації ринкових відносин : принципові підходи та інструменти | Власенко, Валентин Анатолійович |
2018 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Положишникова, Ольга Іванівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
2011 | Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід | Дібрівська, Наталія Віталіївна |
30-Июн-2021 | Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використанням | Мацкнко, Аліна |
Ноя-2020 | Розробка технології альбумінової пасти | Коломієць, Євгеній Костянтинович; Бородай, Анжела Борисівна |
22-Фев-2021 | Розробка технології безглютенових соусів | Булах, Таїса Сергіївна |
17-Июн-2021 | Розробка технології безглютенового печива | Мирончук, Ігор |
2019 | Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна |
20-Сен-2011 | Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет | Рогова, Алла Леонідівна |
27-Авг-2020 | Розробка технології борошняних кондитерських виробів з використанням борошна голозерного вівса | Бенях, валентина Володимирівна |
20-Дек-2020 | Розробка технології десертів з використанням насіння гарбуза | Косенко, Аліна Анатоліївна |
Дек-2019 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Янчук, Анастасія Дмитрівна |
Фев-2021 | Розробка технології десертної продукції функціонального призначення | Іванько, Антон Олександрович |
Дек-2019 | Розробка технології дріжджового тіста з відкладеної випічки з використанням порошку хеномелесу | Микитенко, Маргарита Петрівна; Хомич, Галина Панасівна |
5-Дек-2019 | Розробка технології емульсійних соусів з покращеними споживчими властивостями | Чоні, Інна Володимирівна; Ворона, Н. В. |
3-Июн-2021 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЖЕЛЕЙНИХ СОЛОДКИХ СТРАВ НА ОСНОВІ «РОСЛИННОГО МОЛОКА» | Гередчук, Аліна Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна |
5-Дек-2019 | Розробка технології збивних десертів на основі напівфабрикату із кизилу | Чоні, Інна Володимирівна; Ніколенко, К. А. |
18-Май-2021 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНА | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
Отображение результатов 9459 до 9478 из 12605
|