|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 9555 до 9574 из 12611
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 20-Ноя-2019 | Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур | Рогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкою | Тюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія |
7-Сен-2020 | Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіха | Тюрікова, Інна Станіславівна |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології соусів- дресингів оздоровчого призначення | Наконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна |
20-Дек-2020 | Розроблення технології креативних змішаних коктейлів | Шевченко, Дарина Григорівна |
2018 | Розроблення харчових раціонів резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
10-Янв-2021 | РОЗСЛІДУВАННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА | Трощило, Віталій Ігорович |
17-Мар-2023 | РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МУЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Положишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V. |
Ноя-2014 | Розширення асортименту бельгійських вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
8-Окт-2021 | Розширення асортименту борошняних виробів для харчування туристів | Кравченко, Василь Іванович; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ноя-2014 | Розширення асортименту вафель за рахунок додавання пластівців зернових культур | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна |
13-Фев-2024 | Розширення асортименту заморожених десертів за рахунок використання вторинної сировини | Наконечна, Юлія Григорівна; Руденко, К. В.; Алексейцева, Світлана Михайлівна |
30-Ноя-2015 | Розширення асортименту капкейків | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
28-Апр-2015 | РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
20-Авг-2019 | РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ СПІРУЛІНИ | Олійник, Наталія Вікторівна; Ярошовець, Сергій Сергійович |
Апр-2014 | Розширення асортименту маффінів за рахунок додавання рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна |
11-Мар-2024 | Розширення асортименту паштетів за рахунок використання вторинної сировини | Гередчук, Аліна; Панасевич, Вікторія |
11-Мар-2024 | Розширення асортименту паштетів за рахунок використання вторинної сировини | Гередчук, Аліна; Барта, Діана |
5-Июн-2021 | Розширення асортименту рибних січених виробів за рахунок використання рослинної сировини | Олійник, Наталія Вікторівна; Журавльов, Дмитро Сергійович |
3-Окт-2019 | РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ СОЛОНИХ ВАФЕЛЬ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Беззуб, Софія Андріївна |
Отображение результатов 9555 до 9574 из 12611
|