Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 9555 до 9574 из 12611
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
20-Ноя-2019Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культурРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Козін, Максим Іванович
20-Ноя-2019Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкоюТюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія
7-Сен-2020Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
20-Ноя-2019Розроблення технології соусів- дресингів оздоровчого призначенняНаконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна
20-Дек-2020Розроблення технології  креативних змішаних коктейлівШевченко, Дарина Григорівна
2018Розроблення харчових раціонів резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
10-Янв-2021РОЗСЛІДУВАННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВАТрощило, Віталій Ігорович
17-Мар-2023РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МУЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВПоложишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V.
Ноя-2014Розширення асортименту бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
8-Окт-2021Розширення асортименту борошняних виробів для харчування туристівКравченко, Василь Іванович; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ноя-2014Розширення асортименту вафель за рахунок додавання пластівців зернових культурШелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна
13-Фев-2024Розширення асортименту заморожених десертів за рахунок використання вторинної сировиниНаконечна, Юлія Григорівна; Руденко, К. В.; Алексейцева, Світлана Михайлівна
30-Ноя-2015Розширення асортименту капкейківШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
28-Апр-2015РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
20-Авг-2019РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ СПІРУЛІНИОлійник, Наталія Вікторівна; Ярошовець, Сергій Сергійович
Апр-2014Розширення асортименту маффінів за рахунок додавання рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна
11-Мар-2024Розширення асортименту паштетів за рахунок використання вторинної сировиниГередчук, Аліна; Панасевич, Вікторія
11-Мар-2024Розширення асортименту паштетів за рахунок використання вторинної сировиниГередчук, Аліна; Барта, Діана
5-Июн-2021Розширення асортименту рибних січених виробів за рахунок використання рослинної сировиниОлійник, Наталія Вікторівна; Журавльов, Дмитро Сергійович
3-Окт-2019РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ СОЛОНИХ ВАФЕЛЬ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІШелудько, Вікторія Миколаївна; Беззуб, Софія Андріївна
Отображение результатов 9555 до 9574 из 12611
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь