Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 3274 to 3293 of 6914
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
5-Apr-2013На шляху до автоматизованої системи управління документацією внзОгуй Н.І., Наливайко Н.Я.; Шевченко К.І.
May-2006Наближене розв'язування комбінаторних транспортних задачЄмець, Олег Олексійович; Парфьонова, Тетяна Олександрівна
2006Наближений метод для розв'язування комбінаторних транспортних задачЄмець, Олег Олексійович; Парфьонова, Тетяна Олександрівна
1994Наближені підходи до розв'язку однієї задачі упакуванняЄмець, Олег Олексійович; Пічугіна, Оксана Сергіївна
Mar-2018Набуття компетенцій у сфері психологічного благополуччя при підготовці товарознавців-експертівТодорова, Ірина Степанівна
19-Feb-2016Навчальна дисципліна «Архівознавство» в контексті формування інформаційної культури студентів.Оніпко, Тетяна Володимирівна
2010Навчальна діяльність студентів: управління якістю при організації самостійної роботиКрещенко, Леонід Федотович; Негребецька, Любов Анатоліївна
Mar-2015Навчальна практика з інформаційних дисциплін: сучасні аспекти підготовки фахівцівОльховський, Дмитро Миколайович
24-Oct-2018НАВЧАЛЬНИЙ ТРЕНАЖЕР З ТЕМИ «МОВИ І ГРАМАТИКИ» ТА ЙОГО ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯДанник, О. І.; Черненко, О.О.
5-Dec-2019НАВЧАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ І САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня «магістр»Олійник Л.Б.
3-Dec-2019НАВЧАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ І САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ У ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня «магістр»Олійник Л.Б.
20-Feb-2016НАВЧАННЯ ЗА ФАХОМ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»: РЕАЛІЇ ТА ПІДХОДИ ДО ВДОСКОНАЛЕННЯ В КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇПрохар, Наталія Вікторівна
May-2008Навчання персоналу як одна із ефективних форм його розвитку в сучасних умовах господарюванняАвраменко, Марина Сергіївна
2016Нагляд за додержанням робітничого законодавства: історико-правовий аналіз законопроектів уряду УНР в екзилі періоду Ради Республіки (1921 р.)Терела, Галина Василівна; Terela, Galina
2016Нагляд і контроль за додержанням робітничого законодавства за доби Директорії Української Народної РеспублікиТерела, Галина Василівна; Terela, Halyna
2016Нагляд і контроль за додержанням робітничого законодавства за доби Директорії Української Народної РеспублікиТерела, Галина Василівна
2017Нагляд і контроль щодо забезпечення мобілізаційного характеру трудової діяльності в УСРР за часів воєнного комунізмуТерела, Галина Василівна
10-Jun-2010Нагрівне автодороджнє та аеродромне покриттяВолодько, Ольга Василівна; Піскунов, Вадим Георгійович; Демчук, Олег Миколайович; Порхунов, Олександр Іванович
2011Нагрівні покриття для безпечного зимового утримання автомобільних дорігВолодько, Ольга Василівна
14-Dec-2016Надання державних послуг з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологійАлександрова, Оксана Вячеславівна
Showing results 3274 to 3293 of 6914
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback