|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Browsing by Title
Showing results 4419 to 4438 of 9591
Issue Date | Title | Author(s) | 5-Apr-2013 | На шляху до автоматизованої системи управління документацією внз | Огуй Н.І., Наливайко Н.Я.; Шевченко К.І. |
May-2006 | Наближене розв'язування комбінаторних транспортних задач | Ємець, Олег Олексійович; Парфьонова, Тетяна Олександрівна |
2006 | Наближений метод для розв'язування комбінаторних транспортних задач | Ємець, Олег Олексійович; Парфьонова, Тетяна Олександрівна |
1994 | Наближені підходи до розв'язку однієї задачі упакування | Ємець, Олег Олексійович; Пічугіна, Оксана Сергіївна |
Mar-2018 | Набуття компетенцій у сфері психологічного благополуччя при підготовці товарознавців-експертів | Тодорова, Ірина Степанівна |
19-Feb-2016 | Навчальна дисципліна «Архівознавство» в контексті формування інформаційної культури студентів. | Оніпко, Тетяна Володимирівна |
2010 | Навчальна діяльність студентів: управління якістю при організації самостійної роботи | Крещенко, Леонід Федотович; Негребецька, Любов Анатоліївна |
Mar-2015 | Навчальна практика з інформаційних дисциплін: сучасні аспекти підготовки фахівців | Ольховський, Дмитро Миколайович |
28-Mar-2020 | НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА з дисципліни «Проектування освітньої та професійної підготовки майбутнього фахівця» | Лебедик, Леся |
28-Mar-2020 | НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА з дисципліни «Проектування освітньої та професійної підготовки майбутнього фахівця» | Лебедик, Леся |
24-Oct-2018 | НАВЧАЛЬНИЙ ТРЕНАЖЕР З ТЕМИ «МОВИ І ГРАМАТИКИ» ТА ЙОГО ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ | Данник, О. І.; Черненко, О.О. |
5-Dec-2019 | НАВЧАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ І САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня «магістр» | Олійник Л.Б. |
3-Dec-2019 | НАВЧАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ І САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ У ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня «магістр» | Олійник Л.Б. |
16-Jul-2020 | НАВЧАЛЬНІ МУЗЕЇ У МУЗЕЙНІЙ МЕРЕЖІ ПОЛТАВЩИНИ | Романенко, В. В.; Шаповал, Л. І. |
28-Mar-2020 | Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТА ДІЯЛЬНОСТІ ФАХІВЦЯ» | Лебедик, Леся |
20-Feb-2016 | НАВЧАННЯ ЗА ФАХОМ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»: РЕАЛІЇ ТА ПІДХОДИ ДО ВДОСКОНАЛЕННЯ В КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ | Прохар, Наталія Вікторівна |
May-2008 | Навчання персоналу як одна із ефективних форм його розвитку в сучасних умовах господарювання | Авраменко, Марина Сергіївна |
2016 | Нагляд за додержанням робітничого законодавства: історико-правовий аналіз законопроектів уряду УНР в екзилі періоду Ради Республіки (1921 р.) | Терела, Галина Василівна; Terela, Galina |
2016 | Нагляд і контроль за додержанням робітничого законодавства за доби Директорії Української Народної Республіки | Терела, Галина Василівна; Terela, Halyna |
2016 | Нагляд і контроль за додержанням робітничого законодавства за доби Директорії Української Народної Республіки | Терела, Галина Василівна |
Showing results 4419 to 4438 of 9591
|