Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12217

Название: Особливості порівняльної оцінки шоколаду
Авторы: Ляхно, А. С.
Горячова, О. О.
Ключевые слова: шоколад
порівняльна оцінка
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Особливості порівняльної оцінки шоколаду / А. С. Ляхно, О. О. Горячова // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 154–155.
Аннотация: Не так багато харчових продуктів може принести стільки задоволення і приємних емоцій, як шоколад. Шоколад – кондитерський виріб, що складається з шоколадної маси, начинки чи без неї, відформований у вигляді плиток, батонів або фігур різних обрисів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12217
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_154-155.pdf1,39 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback