Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12219
|
Название: | Біотехнологічні методи при виробництві модифікованих крохмалів |
Авторы: | Бутрименко, М. І. Флока, Л. В. |
Ключевые слова: | виробництво модифікованих крохмалів біотехнологічні методи |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Біотехнологічні методи при виробництві модифікованих крохмалів / М. І. Бутрименко, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 158–160. |
Аннотация: | Крохмаль (C6H10O5)n є найбільш поширеним вуглеводом у раціоні людини і міститься в багатьох основних продуктах харчування. Людство отримує з крохмалю енергії більше, ніж із будь-якої іншої речовини. У травному тракті людини крохмаль піддається гідролізу і перетворюється на глюкозу, яка легко засвоюється організмом. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12219 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|