Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12219

Название: Біотехнологічні методи при виробництві модифікованих крохмалів
Авторы: Бутрименко, М. І.
Флока, Л. В.
Ключевые слова: виробництво модифікованих крохмалів
біотехнологічні методи
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Біотехнологічні методи при виробництві модифікованих крохмалів / М. І. Бутрименко, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 158–160.
Аннотация: Крохмаль (C6H10O5)n є найбільш поширеним вуглеводом у раціоні людини і міститься в багатьох основних продуктах харчування. Людство отримує з крохмалю енергії більше, ніж із будь-якої іншої речовини. У травному тракті людини крохмаль піддається гідролізу і перетворюється на глюкозу, яка легко засвоюється організмом.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12219
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_158-160.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback