Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12220

Название: Нетрадиційні методи виробництва ферментованих молочних продуктів
Авторы: Шарамко, О. П.
Бургу, Ю. Г.
Ключевые слова: виробництво ферментованих молочних продуктів
нетрадиційні методи
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Нетрадиційні методи виробництва ферментованих молочних продуктів / О. П. Шарамко, Ю. Г. Бургу // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 160–162.
Аннотация: Йогурт є важливим елементом раціону людини через його високу поживну цінність і привабливі органолептичні властивості. Під час переробки молока (гомогенізація, пастеризація) та подальшого виробництва йогурту (квашення) відбуваються фізико-хімічні зміни, які впливають на його смак і текстуру, тоді як розвиток стандартизованих процесів сприяє розвитку бажаних текстурних та смакових характеристик.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12220
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_160-162.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback