Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12224

Название: Біотехнологічні способи покращення м’ясних продуктів
Авторы: Годунок, А. Д.
Флока, Л. В.
Ключевые слова: біотехнологія
покращення м’ясних продуктів
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Біотехнологічні способи покращення м’ясних продуктів / А. Д. Годунок, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 169–171.
Аннотация: Біотехнологія в харчовій промисловості орієнтована на створення нових видів продуктів і харчових добавок, а також на поліпшення якості традиційних продуктів харчування. Вирішити таку актуальне завдання, як потреба в екологічно чистих продуктах харчування, що задовольняють споживчий попит, можуть новітні досягнення біотехнології.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12224
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_169-171.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback