Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12226

Название: Біотехнологія рибних продуктів
Авторы: Дьяконенко, Д. Ю.
Флока, Л. В.
Ключевые слова: біотехнологія
рибні продукти
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Біотехнологія рибних продуктів / Д. Ю. Дьяконенко, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 173–175.
Аннотация: Риба і рибопродукти, отримані з неї, є однією з найважли-віших частин білкового раціону більшості людей. У цьому особлива увага надається видовому складу риб, їх промислу, зберігання, доставки і методів переробки. Пріоритетним напрям-ком рибопереробної галузі у нас у країні та за кордоном є вдосконалення класичних методів та способів її обробки, роз-робка та використання сучасного обладнання, цілеспрямоване регулювання біологічних та фізико-хімічних процесів у рибі, що відбуваються на всіх стадіях її переробки.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12226
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_173-175.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback