Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12228
|
Название: | Використання біотехнології при виробництві сиркових виробів |
Авторы: | Чугуй, К. В. Флока, Л. В. |
Ключевые слова: | біотехнологія виробництво сиркових виробів |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Використання біотехнології при виробництві сиркових виробів / К. В. Чугуй, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 178–179. |
Аннотация: | Харчування є одним із найважливіших факторів, що визначають здоров’я населення, та функцією взаємозв’язку людини з навколишнім середовищем, тому відповідно до сучасної теорії харчування вдосконалюються підходи до створення продуктів нового покоління з функціональними властивостями, зокрема комбінування молочно-білкових продуктів та композицій із природної сировини. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12228 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|