Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12228

Название: Використання біотехнології при виробництві сиркових виробів
Авторы: Чугуй, К. В.
Флока, Л. В.
Ключевые слова: біотехнологія
виробництво сиркових виробів
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Використання біотехнології при виробництві сиркових виробів / К. В. Чугуй, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 178–179.
Аннотация: Харчування є одним із найважливіших факторів, що визначають здоров’я населення, та функцією взаємозв’язку людини з навколишнім середовищем, тому відповідно до сучасної теорії харчування вдосконалюються підходи до створення продуктів нового покоління з функціональними властивостями, зокрема комбінування молочно-білкових продуктів та композицій із природної сировини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12228
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_178-179.pdf1,39 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback