Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12230

Название: Біотехнологія при виробництві чаю та кави
Авторы: Спасибожко, М. В.
Флока, Л. В.
Ключевые слова: біотехнологія
виробництво чаю
виробництво кави
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Біотехнологія при виробництві чаю та кави / М. В. Спасибожко, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 182–184.
Аннотация: Чай – улюблений і найпоширеніший у всьому світі напій з п’яти тисячолітньою історією. Регулярне вживання цього унікального за складом напою з його неповторним смаком та ароматом надає бадьорості, підвищує працездатність, не викликаючи звикання та залежності, не даючи побічних ефектів. У багатьох країнах пиття чаю є частиною культури, а ранковий чай – традицією. Кава – це оброблене насіння плодів вічнозеленого кавового дерева, що росте в тропічних країнах. Смакові та ароматичні властивості кави залежать від виду кавового дерева, ботанічного сорту, місця проростання та якості обробки.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12230
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_182-184.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback