Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12231

Название: Modern food biotechnology: identifying and reviewing potential benefits and risks
Авторы: Benett, Whisper
Floka, Liudmyla
Ключевые слова: biotechnology
мodern food
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Modern food biotechnology: identifying and reviewing potential benefits and risks / Whisper Benett, Liudmyla Floka // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 184–186.
Аннотация: As defined by the Codex Alimentarius Commission, modern biotechnology is the application of the following in vitro techniques: 1) work with nucleic acids, including obtaining recombinant DNA and introducing nucleic acids directly into cells or organelles, or 2) fusion of cells of organisms belonging to different taxonomic groups, which allow to overcome natural physiological reproductive or recombination barriers and are not methods traditionally used in crossbreeding and selection.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12231
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_184-186.pdf1,24 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback