Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12232
|
Название: | Crop breeding and the introduction of gm varieties into the practice of the food industry |
Авторы: | Kachifubu, Elita Mseka Floka, Liudmyla |
Ключевые слова: | crop breeding gm varietу |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Crop breeding and the introduction of gm varieties into the practice of the food industry / Elita Mseka Kachifubu, Liudmyla Floka // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 186–189. |
Аннотация: | Genetically Modified Food – food products derived from genetically modified organisms (GMOs) – plants or animals. Products that are derived from genetically modified organisms, including microorganisms, or that contain at least one component derived from products containing GMOs, may also be considered genetically modified, depending on the legislation of a particular country. There is scientific consensus that currently available foods derived from GM crops pose no greater risk to human health than conventional foods. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12232 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|