Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12232

Название: Crop breeding and the introduction of gm varieties into the practice of the food industry
Авторы: Kachifubu, Elita Mseka
Floka, Liudmyla
Ключевые слова: crop breeding
gm varietу
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Crop breeding and the introduction of gm varieties into the practice of the food industry / Elita Mseka Kachifubu, Liudmyla Floka // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 186–189.
Аннотация: Genetically Modified Food – food products derived from genetically modified organisms (GMOs) – plants or animals. Products that are derived from genetically modified organisms, including microorganisms, or that contain at least one component derived from products containing GMOs, may also be considered genetically modified, depending on the legislation of a particular country. There is scientific consensus that currently available foods derived from GM crops pose no greater risk to human health than conventional foods.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12232
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_186-189.pdf1,41 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback