Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12234

Название: Хімічна експертиза та визначення якості червоних вин
Авторы: Федоренко, К. А.
Гнітій, Н. В.
Ключевые слова: хімічна експертиза
якість
червоне вино
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Хімічна експертиза та визначення якості червоних вин / К. А. Федоренко, Н. В. Гнітій // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 190–192.
Аннотация: Вино є дуже популярним напоєм. Усього розрізняють три основних види вин: біле («найлегше»), рожеве («середнє») і червоне («найважче»). Якість вина визначається сировиною, витримкою та букетом. Матеріалом-основою береться виноград технічного (винного) сорту. Тобто основними «пунктами» якості для виготовлення є сорт, ступінь зрілості, смакові якості цукристість, умови вирощування та обробки плодів. На стадії дозрівання ягід визначається хімічний склад вина, що, у свою чергу, є ключовим фактором, який надалі визначатиме якість та ціну продукту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12234
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_190-192.pdf1,39 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback