Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12234
|
Название: | Хімічна експертиза та визначення якості червоних вин |
Авторы: | Федоренко, К. А. Гнітій, Н. В. |
Ключевые слова: | хімічна експертиза якість червоне вино |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Хімічна експертиза та визначення якості червоних вин / К. А. Федоренко, Н. В. Гнітій // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 190–192. |
Аннотация: | Вино є дуже популярним напоєм. Усього розрізняють три основних види вин: біле («найлегше»), рожеве («середнє») і червоне («найважче»). Якість вина визначається сировиною, витримкою та букетом. Матеріалом-основою береться виноград технічного (винного) сорту. Тобто основними «пунктами» якості для виготовлення є сорт, ступінь зрілості, смакові якості цукристість, умови вирощування та обробки плодів. На стадії дозрівання ягід визначається хімічний склад вина, що, у свою чергу, є ключовим фактором, який надалі визначатиме якість та ціну продукту. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12234 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|