Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12238
|
Название: | Підвищення ефективності роботи персоналу готельної індустрії за рахунок впровадження інновацій |
Авторы: | Грабовий, В. Н. Капліна, Т. В. |
Ключевые слова: | персонал готельної індустрії ефективність роботи |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Підвищення ефективності роботи персоналу готельної індустрії за рахунок впровадження інновацій / В. Н. Грабовий, Т. В. Капліна // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 200–203. |
Аннотация: | Одним із важливих факторів впливу на підвищення ефективності роботи персоналу є його мотивація. Як свідчать дослідники, це складне, багатопланове явище у сфері праці, опанування якого потребує міждисциплінарного підходу, поєднання різних методологічних засобів, застосування наукових знань з економіки праці, управління персоналом, психології, соціології тощо. Змістовна теорія мотивації базується на ідентифікації внутрішніх сподівань, а саме потреб, які змушують людей діяти саме так, а не інакше. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12238 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|