Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12239

Название: Екопосуд у ресторанному господарстві
Авторы: Давидова, О. Р.
Кирніс, Н. І.
Ключевые слова: екопосуд
ресторанне господарство
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Екопосуд у ресторанному господарстві / О. Р. Давидова, Н. І. Кирніс // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 203–205.
Аннотация: У зв’язку з екологічною катастрофою, яка може настати в найближчому майбутньому, багато країн відмовляються від пластикових пакетів та пластикового посуду. Україна також не є винятком у цьому питанні. Першим кроком у цьому напрямку є прийняття Закону України «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України». Завдяки цьому закону заборонено безоплатне використання пластикових пакетів у закладах торгівлі та ресторанного господарства, що сприятиме зменшенню утворення пластикових відходів. Наступним кроком стане обмеження обігу та виробництва пластикової продукції одноразового використання.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12239
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_203-205.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback