Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12244

Название: Гармонізація понятійного апарату «Ресторанне господарство» в Україні
Авторы: Остапенко, Ю. В.
Капліна, Т. В.
Ключевые слова: понятійний апарат
ресторанне господарство
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Гармонізація понятійного апарату «Ресторанне господарство» в Україні / Ю. В. Остапенко, Т. В. Капліна // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 214–216.
Аннотация: Останнім часом ресторанному господарству приділяють достатньо уваги. У наукових виданнях опубліковано значну кількість статей, присвячених розвитку галузі. Одним із проблемних питань у ресторанному господарстві є відсутність єдності в термінології. Так, для окреслення характеристик цієї галузі діяльності застосовуються різні підходи.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12244
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_214-216.pdf1,74 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback