Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12244
|
Название: | Гармонізація понятійного апарату «Ресторанне господарство» в Україні |
Авторы: | Остапенко, Ю. В. Капліна, Т. В. |
Ключевые слова: | понятійний апарат ресторанне господарство |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Гармонізація понятійного апарату «Ресторанне господарство» в Україні / Ю. В. Остапенко, Т. В. Капліна // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 214–216. |
Аннотация: | Останнім часом ресторанному господарству приділяють достатньо уваги. У наукових виданнях опубліковано значну кількість статей, присвячених розвитку галузі. Одним із проблемних питань у ресторанному господарстві є відсутність єдності в термінології. Так, для окреслення характеристик цієї галузі діяльності застосовуються різні підходи. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12244 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|