Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12245
|
Название: | Сутність та складові характеристики цінності послуг |
Авторы: | Рябовол, А. С. Дудник, С. О. |
Ключевые слова: | послуга цінність |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Сутність та складові характеристики цінності послуг / А. С. Рябовол, С. О. Дудник // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 216–217. |
Аннотация: | Послуга як продукт праці задовольняє потреби споживачів, а цінність послуги визначається професійними та особистісними якостями особи, яка її надає. Саме це потребує детального та обґрунтованого наукового підходу до якісних характеристик, особливостей послуги у сфері обслуговування і насамперед визначення послуги. Зростання ролі ринку послуг у світовій економіці пояснює підвищений інтерес учених до теоретичних і практичних аспектів щодо економічної сутності послуги. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12245 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|