Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12247
|
Название: | Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні |
Авторы: | Соколовський, В. Р. Рогова, Н. В. |
Ключевые слова: | ресторанне господарство Україна |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні / В. Р. Соколовський, Н. В. Рогова // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 221–223. |
Аннотация: | Розвиток закладів харчування відповідних типів обумовлюється економічною ситуацією регіону. На формування сегменту ринку впливають також чинники соціальні, демографічні, культурологічні. Під впливом економічної ситуації активно розвиваються заклади із середнім рівнем цін на послуги і, відповідно, лідерами цього сегменту є кафе, кофейні, чайні, підприємства системної гастрономії. Фактори другого порядку формують сегмент ринку підприємств, де більш чітко виражена соціально-культурна послуга, як складник послуг харчування. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12247 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|