Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12256

Название: Ресурсоощадні технології виробництва борошняних виробів
Авторы: Людвік, К. О.
Хомич, Г. П.
Ключевые слова: ресурсоощадні технології
виробництво борошняних виробів
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Ресурсоощадні технології виробництва борошняних виробів / К. О. Людвік, Г. П. Хомич // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 241–243.
Аннотация: Зростання чисельності населення планети загострює продовольчу проблему і потребує запровадження у виробництво енерго-, ресурсоефективних, мало- та безвідходних технологій при виготовленні харчових продуктів для збільшення сировинної бази і зменшення кількості відходів через їх повторне використання.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12256
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_241-243.pdf1,57 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback