Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12258

Название: Розроблення моделі з впливу технологічних параметрів на приготування кексів
Авторы: Одринський, В. І.
Тюрікова, І. С.
Ключевые слова: приготування кексів
технологічні параметри
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Розроблення моделі з впливу технологічних параметрів на приготування кексів / В. І. Одринський, І. С. Тюрікова // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 246–247.
Аннотация: Борошняні кондитерські вироби займають вагому частку продукції харчової промисловості. Постійне зростання попиту і конкуренція між виробниками призводять до постійного пошуку нових технологічних рішень, розширення асортименту та вдосконалення сучасних технологій харчової продукції. Існує багато технологій борошняних кондитерських виробів, зокрема, кексів із покращеним нутрієнтним складом, але проблема забезпечення організму людини всіма необхідними мікронутрієнтами залишається не вирішеною. Тому наші дослідження спрямовано на розроблення технології кексів із збалансованим вмістом есенційних речовин, що є досить актуальним.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12258
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_246-247.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback