Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12259

Название: Сучасні підходи до формування згуртованості колективу на прикладі однієї з пекарень м. Полтава
Авторы: Литвин, М. А.
Бородай, А. Б.
Ключевые слова: колектив
згуртованість
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Сучасні підходи до формування згуртованості колективу на прикладі однієї з пекарень м. Полтава / М. А. Литвин, А. Б. Бородай // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 248–251.
Аннотация: У будь-якому колективі питання згуртованості, злагодженої роботи є вкрай важливими для організації його якісної професійної діяльності. Саме від характеру ставлення працівників одне до одного залежить психологічний комфорт кожного, бажання спільно вирішувати накреслені робочі завдання. Формування сприятливого психологічного клімату необхідно, але працювати над досягненням цієї важливої мети повинні як керівники, так і працівники, які мають усвідомлювати власну відповідальність за формування і збереження психоемоційного колективного благополуччя.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12259
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_248-251.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback