Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12260
|
Название: | Гастрономічний туризм як можливість вирішення проблеми міжкультурної комунікації: Україна та Індія |
Авторы: | Лукіян, Р. В. Балрадж, Сінгх Бородай, А. Б. |
Ключевые слова: | гастрономічний туризм міжкультурна комунікація Україна Індія |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Гастрономічний туризм як можливість вирішення проблеми міжкультурної комунікації: Україна та Індія / Р. В. Лукіян, Сінгх Балрадж, А. Б. Бородай // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 251–255. |
Аннотация: | Поняття міжкультурна комунікація – багатопланове, охоплює дві важливі складники, зокрема комунікацію й культуру. Упродовж тривалого часу термін «комунікація» ототожнювався з поняттям «спілкування», лише у другій половині ХХ ст. його застосовано на позначення специфіки відносин між людьми, що належать до різних культур. У мультикультурному соціальному середовищі сьогодення існує реальна гуманітарна загроза, а саме: проявів нетолерантності, принципового неприйняття та неповаги окремими людьми чи національними спільнотами людей інших національностей, небажання бачити й поділяти загальнолюдські цінності, які є основою взаєморозуміння, реалізації людиною своїх здібностей і почуттів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12260 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|