Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12262

Название: Розроблення раціону харчування для людей з непереносимістю глютену
Авторы: Гуржій, М. М.
Горобець, О. М.
Ключевые слова: непереносимість глютену
розроблення раціону харчування
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Розроблення раціону харчування для людей з непереносимістю глютену / М. М. Гуржій, О. М. Горобець // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 257–259.
Аннотация: Організація безглютенового харчування містить безліч проблемних аспектів, одним з яких є ускладнення при формуванні харчового раціону, оскільки глютен міститься майже в 70 % продуктів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12262
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_257-259.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback