Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12264

Название: Сучасні ресторанні тренди в проєктуванні закладів ресторанного господарства
Авторы: Тільна, О. В.
Левченко, Ю. В.
Ключевые слова: проєктування закладів ресторанного господарства
сучасні ресторанні тренди
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Сучасні ресторанні тренди в проєктуванні закладів ресторанного господарства / О. В. Тільна, Ю. В. Левченко // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 262–264.
Аннотация: Одним із головних завдань нині залишається аналіз ринку ресторанних послуг та визначення основних тенденцій його розвитку, які дають змогу відкрити підприємцям нові можливості для заснування бізнесу в найбільш затребуваних та перспективних сегментних нішах, що, можливо, призведе до подальшого розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Метою наукової роботи є розробка концепції кафе, основну роботу з обслуговування в якому буде виконувати робот-офіціант.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12264
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_262-264.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback