Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12264
|
Название: | Сучасні ресторанні тренди в проєктуванні закладів ресторанного господарства |
Авторы: | Тільна, О. В. Левченко, Ю. В. |
Ключевые слова: | проєктування закладів ресторанного господарства сучасні ресторанні тренди |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Сучасні ресторанні тренди в проєктуванні закладів ресторанного господарства / О. В. Тільна, Ю. В. Левченко // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 262–264. |
Аннотация: | Одним із головних завдань нині залишається аналіз ринку ресторанних послуг та визначення основних тенденцій його розвитку, які дають змогу відкрити підприємцям нові можливості для заснування бізнесу в найбільш затребуваних та перспективних сегментних нішах, що, можливо, призведе до подальшого розвитку ресторанного бізнесу в Україні.
Метою наукової роботи є розробка концепції кафе, основну роботу з обслуговування в якому буде виконувати робот-офіціант. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12264 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|