Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12265

Название: Сучасні аспекти розробки м’ясних паштетів для геродієтичного харчування
Авторы: Закліцький, В. О.
Олійник, Л. Б.
Ключевые слова: геродієтичне харчування
м’ясні паштети
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Сучасні аспекти розробки м’ясних паштетів для геродієтичного харчування / В. О. Закліцький, Л. Б. Олійник // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 264–266.
Аннотация: Літні люди стають значною кількісно та окремою демографічною, соціальною і медико-біологічною категорією, що вимагає спеціального підходу до вирішення своїх проблем, однією із них є харчування.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12265
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_264-266.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback