Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12266
|
Название: | Підвищення показників життєдіяльності учнів старших класів внаслідок організації раціонального меню в умовах реформування шкільного харчування |
Авторы: | Заремський, Д. А. Юшкова, В. В. Горобець, О. М. |
Ключевые слова: | реформування шкільного харчування організація раціонального меню підвищення показників життєдіяльності |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Підвищення показників життєдіяльності учнів старших класів внаслідок організації раціонального меню в умовах реформування шкільного харчування / Д. А. Заремський, В. В. Юшкова, О. М. Горобець // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 266–268. |
Аннотация: | Реформа системи харчування в закладах освіти, розпочата в Україні 2020 р., – це важливий крок до здоров’я і щастя дитини та суспільства. Вона передбачає комплекс заходів, метою яких є зміна системи харчування – від норм споживання, технологічних процесів, підходу до закупівлі продуктів, послуг харчування та обладнання харчоблоків до поведінкових аспектів і суспільного сприйняття та розуміння здорового харчування й корисних харчових звичок. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12266 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|