Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12267

Название: Підвищення поживної цінності зефіру
Авторы: Подойнік, Ю. В.
Гередчук, А. М.
Ключевые слова: зефір
поживна цінність
Issue Date: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Підвищення поживної цінності зефіру / Ю. В. Подойнік, А. М. Гередчук // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 268–270.
Аннотация: Зефір – це цукристий кондитерський виріб, що отримується в результаті збивання фруктового пюре з цукром і яєчними білками, з подальшим додаванням формоутворюючих наповнювачів (агарового сиропу, пектину чи желатину). Дієтологи рекомендують його для споживання дітям та людям похилого віку. Цінність зефіру полягає в тому, що поєднання плодово-ягідної сировини з білковими інгредієнтами відбувається за порівняно невисоких температурних режимів, тому забезпечується збере-ження біологічно активних компонентів, зокрема вітамінів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12267
ISBN: 978-966-184-427-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_268-270.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback