Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14680
|
Название: | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини |
Авторы: | Гребеник, Катерина Іванівна |
Ключевые слова: | бісквіт порічка пюре пектинові речовини пористість вологість технологічні показники |
Дата публикации: | 17-Янв-2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Гребеник К.І. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини. Рукопис. 99 с. |
Аннотация: | Метою роботи є удосконалення технології виробів із бісквітного тіста з використанням порічки, дослідження впливу додавання пюре з ягід на процес тістоутворення та органолептичні показники готових виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14680 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|