Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14680

Название: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини
Авторы: Гребеник, Катерина Іванівна
Ключевые слова: бісквіт
порічка
пюре
пектинові речовини
пористість
вологість
технологічні показники
Дата публикации: 17-Янв-2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Гребеник К.І. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини. Рукопис. 99 с.
Аннотация: Метою роботи є удосконалення технології виробів із бісквітного тіста з використанням порічки, дослідження впливу додавання пюре з ягід на процес тістоутворення та органолептичні показники готових виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14680
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МР Гребеник K I.pdf1,51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь