Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3788

Название: Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту
Авторы: Положишникова, Людмила Олександрівна
Положишникова, Ольга Іванівна
Дата публикации: 14-Апр-2016
Издатель: Полтава:ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3788
ISBN: 978-966-184-226-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Положишникова Л.О., Положишникова О.І..pdf1,03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь