Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/586

Название: Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів.
Авторы: Горячова, Олена Олександрівна
Кайнаш, Алла Петрівна
Ключевые слова: помологічний сорт
яблука
сік
хімічний склад
показники якості
Дата публикации: 2009
Издатель: науково-виробничий журнал "Харчова наука і технологія"
Библиографическое описание: Горячова О. О., Кайнаш А.П. Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів / О. О. Горячова // Харчова наука і технологія. – 2009. – № 4. – С. 33-34.
Аннотация: Розглянуто особливості хімічного складу різних помологічних сортів яблук, надано рекомендації щодо способу переробки окремих сортів. Визначено помологічні сорти, оптимальні для виробництва натуральних яблучних соків.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/586
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
стаття Горячова, Кайнаш.doc81 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь