Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/587
|
Название: | ФУНКЦІОНАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ М’ЯСНИХ СИСТЕМ З ОВОЧЕВИМИ ДОБАВКАМИ |
Авторы: | Кайнаш, Алла Петрівна Зюзько, А. В. |
Дата публикации: | 2005 |
Издатель: | Донецький державний университет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв». – Донецьк: ДонДУЕТ, 2005. – Вип. 12. – Т. 2. – С. 159-168. |
Аннотация: | У статті розглянуто вплив овочів на властивості модельних м’ясних систем. Досліджено функціонально-технологічні властивості модельних зразків з використанням овочів в сирому і бланшованому вигляді. Показано, що при використанні овочів у бланшованому вигляді маємо кращі досліджувані показники. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/587 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|