Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/594
|
Название: | Формування м’ясо-сальної продуктивності різних генотипів свиней |
Авторы: | Бірта, Габріелла Олександрівна Бургу, Юрій Георгійович |
Ключевые слова: | жива маса генотип відгодівля рівень годівлі середньодобові прирости затрати корму свинки кастрати кнурці шпик м'ясо забійні якості |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Вісник Полтавської державної аграрної академії |
Библиографическое описание: | Вісник Полтавської державної аграрної академії. - Полтава: ПДАА, 2012. - Вип.2. - с.108-113. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/594 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|