Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/597
|
Название: | ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАТУРАЛЬНИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ |
Авторы: | Горячова, Олена Олександрівна |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | Харківський державний університет харчових технологій |
Библиографическое описание: | Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. “Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі” 18 лист. 2010 р., м. Харків. – Харків : ХДУХТ, 2010. – С. 31–33. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/597 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|