Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8567
|
Название: | Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату |
Авторы: | Рогова, Алла Леонідівна Чоні, Інна Володимирівна Медведь, Лоліта Миколаївна |
Ключевые слова: | порошок шипшини бісквітний напівфабрикат аскорбінова кислота якість |
Дата публикации: | 30-Май-2020 |
Аннотация: | Об'єктом досліджень обрано технологію бісквіту основного і порошок шипшини, отриманий шляхом висушування плодів у сушильній шафі з послідовними двома температурними режимами. За фізико-хімічними і органолептичними показниками визначена оптимальна кількість добавки 15 % від маси борошна, що забезпечує вміст вітаміну С 55,6 ±0,4 мг на 100 г виробу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8567 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|