Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8567

Название: Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Чоні, Інна Володимирівна
Медведь, Лоліта Миколаївна
Ключевые слова: порошок шипшини
бісквітний напівфабрикат
аскорбінова кислота
якість
Дата публикации: 30-Май-2020
Аннотация: Об'єктом досліджень обрано технологію бісквіту основного і порошок шипшини, отриманий шляхом висушування плодів у сушильній шафі з послідовними двома температурними режимами. За фізико-хімічними і органолептичними показниками визначена оптимальна кількість добавки 15 % від маси борошна, що забезпечує вміст вітаміну С 55,6 ±0,4 мг на 100 г виробу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8567
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату.doc40 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь