Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 10989 до 11008 из 12721
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
5-Дек-2017Сучасні технології обслуговування на підприємствах ресторанного господарстваРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Кущ, Лариса Іванівна
Дек-2021СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОСУВАННЯ ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ МАРКЕТИНГОВОГО ВПЛИВУЗахаренко-Селезньова, А. М.; Аршученко, В. А.
14-Дек-2017Сучасні технології просування і стимулювання збуту турпродуктівПахаленко, Євгенія Олександрівна
2013Сучасні технології управління ІТ-інфраструктурою університету економічного профілюРогоза, Микола Єгорович; Івченко, Євген Ігорович; Божко, Віктор Іванович
2019СУЧАСНІ ТРЕНДИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯШейка, А. В.; Рогова, Н. В.
Апр-2016СУЧАСНІ ТРЕНДИ В РОЗВИТКУ МЕРЕЖЕВОГО РИТЕЙЛУЛісіца, Вікторія Вікторівна
Май-2016Сучасні форми партнерських відносин в туристичному бізнесіСамченко, Юлія Віталіївна
2016Сучасні шляхи підвищення споживної цінності продукції рослинництва за допомогою біофортифікаціїЮдічева, О. П.; Дейниченко, Г. В.
28-Июн-2021СУЩНОСТЬ И ОСОБЕННОСТИ РАЗВИТИЯ «ТЁМНОГО ТУРИЗМА»Коваль, Наталія Олександрівна; Логвин, Михайло Михайлович
13-Ноя-2014Сущность и составляющие системы информационного обеспечения управления предприятиемЛюбимов, А. Н.; Любимова, Ю. А.
2014Сущность капитальных инвестиций как экономической категорииНочовная, Юлия Александровна; Радевич, Татьяна Владимировна
15-Апр-2016Сущность кредитной политики банка и ее эффективность.Гасленко, Я. Г.; Чижевская, М.Б.
2020Сферифікація як метод молекулярної кухніНаконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
15-Апр-2021Сферифікація як метод молекулярної кухніНаконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
15-Апр-2021Сферифікація як метод молекулярної кухніНаконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
11-Янв-2021СФЕРИФІКАЦІЯ ЯК МЕТОД МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ.Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович
21-Апр-2021«СХОДЖЕННЯ ДО ПРАВА» ЯК ТЕНДЕНЦІЯ ЦИВІЛІЗАЦІЙНОГО РОЗВИТКУГладкий, С. О.
8-Окт-2020Сценарії мультимедійної взаємодії при розробці сучасного дидактичного забезпечення дистанційного освітнього процесуКононец, Наталія Василівна
2015Тhe model of creation a self-regulated organization of credit unions in UkraineКлименко, Віта Іванівна
22-Сен-2017Таксономічний аналіз стану фінансової рівноваги металургійного підприємстваГудзь, Тетяна Павлівна
Отображение результатов 10989 до 11008 из 12721
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь